Changer la vue des références

VME Mettewie 46 Pin Chocolaterie Pin VME Chavigne Pin VME Loir & Cher Pin VME Hamilton Pin La Viale Europa vzw Pin VME Westpunt Pin VME Serenity Valley Pin VME Chantilly Pin VME Trianon Pin VME Novacity Pin VME Aurore Souverain Pin VME Churchill Green Gardens Pin VME Louise 214 Pin VME Les Sources Pin VME Merlo Pin VME White House Pin VME Maurice 31 Pin VME Orée du Parc Pin VME Aurore XIV Pin VME Steenvelt Pin VME Versailles Pin VME Bella Vista Pin VME Turqoise Zircon Pin VME Cézanne Pin VME TPL Pin VME Media Gardens Pin VME Zénobe Jaures Pin VME Perlino Pin VME Folle Chanson Pin Residentie Albatros VME Pin VME Tuinen van Delta Pin VME De Dalmatiërs Pin VME Tamaris Pin VME Coccinelles Pin VME Chemiseries Pin Iris Sud Ziekenhuizen Pin VME WBC Pin VME Noord Pin VME Square Marguerite Pin VME Mykonos Pin VME Condor Pin VME Portes de Paris Pin VME Rode beuk Pin Pepibru Pin VME Franz Guillaume Pin Basiliek Koekelberg Pin VME Marius Renard Pin VME Anjou Gascogne Pin VME Breydel Pin VME Park Schlumberger Pin Tivoli Green City Pin VME Perles du Solbosch Pin VME Bataves Pin VME Vanpe Pin Pin Pin Pin Pin Pin Pin Pin Pin Pin Pin Pin Pin Pin Pin Brussels Map
TODO

VME Mettewie 46

Fotovoltaïsch, Verkoop

Het appartementencomplex Mettewie 46, dat 315 woningen en 20 verhuureenheden omvat, besloot de energie-efficiëntie van het gebouw te verbeteren dankzij de expertise van Watt Matters. Er werd een warmtekrachtkoppeling en fotovoltaïsche panelen geïnstalleerd. De oliegestookte verwarmingsketel werd vervangen door twee nieuwe gasgestookte verwarmingsketels. Al deze verbeteringen zullen worden doorgevoerd dankzij de derde-investeerder formule van Watt Matters. Daarnaast zal de VME drie nieuwe warmtepompen aanschaffen, waarvoor het een Rénolution-premie van 90% krijgt.

KlantVME Mettewie 46

ProductWarmtekrachtkoppeling, fotovoltaïsche panelen, verwarmingsketels, warmtepompen

DatumDecember 2023

SyndicusManagement Workshop

TODO

Chocolaterie

Ketelruimte, Warmtekrachtkoppeling, Verkoop, PAC

Tijdens de geplande renovatie door de ontwikkelaar, zal Watt matters verantwoordelijk zijn voor de installatie van de toekomstige WKK-installatie voor het "Chocolaterie" gebouw. Dit is mogelijk dankzij de derde-investeerder methode.

KlantChocolaterie

ProductWKK als derde-investeerder

DatumJuli 2023

SyndicusKoramic

TODO

VME Chavigne

Verkoop, PAC

VME Chavigne wendde zich tot Watt Matters om zijn warmwaterketel te vervangen en koos voor de optie eigen financiering.

KlantVME Chavigne

ProductVerkoop van verwarmingsketels

DatumDecember 2022

SyndicusManagimm

TODO

VME Loir & Cher

Fotovoltaïsch, Verkoop, PAC

Watt Matters is aangewerft als projectbeheerder bij "VME Loir & Cher". Dit voor de installatie van een centrale van fotovoltaïsche panelen van 30 kWp, door eigen financiering van de VME.

KlantVME Loir & Cher

ProductFotovoltaïsche panelen, projectbeheer

DatumJanuari 2023

SyndicusSODEXIMMO

TODO

VME Hamilton

Fotovoltaïsch, Verkoop

VME Loir & Cher

KlantVME Hamilton

ProductVerkoop fotovoltaïsche panelen

DatumJanuari 2023

SyndicusCEGI

TODO

La Viale Europa vzw

Fotovoltaïsch, Verkoop

Watt Matters is aangesteld als projectbeheerder bij "Eglise du Saint Sacrement La Viale Europe vzw" voor de installatie van een centrale van fotovoltaÏsche panelen van 35,67 kWp. Gefinancierd door eigen investering van de klant.

KlantL'Eglise du Saint Sacrement La Viale Europe Asbl

ProductFotovoltaïsche panelen, projectbeheer

DatumDecember 2022

SyndicusL'Eglise du Saint Sacrement La Viale Europe Asbl

TODO

VME Westpunt

Verkoop, PAC

Het mede-eigendom "West-Point" moest dringend hun twee bestaande warmteketels vervangen. Ze waren eveneens geïnteresseerd in het verlagen van de verwarmingsrekeningen voor de bewoners. Door deze werken is het EPB-label van het gebouw eveneens verbeterd.
De VME besloot Watt Matters de renovatie van de verwarmingsketel toe te vertrouwen, inclusief twee nieuwe condenserende gasketels en zes lucht/water-warmtepompen, evenals de installatie van een WKK van 15 kWe op basis van de derde-investeerder formule.
Daarnaast installeert het bedrijf een centrale met fotovoltaïsche panelen van ca. 70 kWp dankzij de derde-investeerder methode.

KlantVME Westpunt

ProductWarmtekrachtkoppeling, stookplaats en fotovoltaïsche panelen als derde-investeerder

DatumJuni 2023

SyndicusSyndic A4i

TODO

VME Serenity Valley

Warmtekrachtkoppeling, Verkoop

Bij dit nieuwe wooncomplex in Oudergem werd Watt Matters gekozen om hun nieuwe Warmtekrachtkoppeling te installeren en te financieren.

KlantVME Serenity

ProductWarmtekrachtkoppeling als derde-investeerder

DatumJuli 2023

SyndicusManagimm

TODO

VME Chantilly

Fotovoltaïsch, Verkoop, PAC

De mede-eigendom van Chantilly besloot een beroep te doen op Watt Matters om fotovoltaïsche panelen te installeren, gefinancierd dankzij de derde-investeerder methode.

KlantVME Chantilly

ProductFotovoltaïsche panelen gefinancierd door derde-investeerder.

DatumJanuari 2023

SyndicusSodeximmo

TODO

VME Trianon

Ketelruimte, Warmtekrachtkoppeling, Verkoop

De residentie Trianon, die de verwarmingskosten voor de bewoners wilde verlagen en tegelijkertijd de energieprestaties van het gebouw wilde verbeteren, besloot Watt Matters te vertrouwen voor de installatie van een warmtekrachtkoppeling van 15 kWe en twee lucht/water-warmtepompen, elk met een vermogen van 16 kWth. Gefinancierd dankzij de derde-investeerder methode.

KlantVME Trianon

ProductWarmtekrachtkoppeling en warmtepompen als derde-investeerder

DatumMaart 2023

SyndicusPaul Urbain

TODO

VME Novacity

Ketelruimte, Warmtekrachtkoppeling, Verkoop, PAC

KlantVME Novacity

ProductWarmtekrachtkoppeling en fotovoltaïsche panelen als derde-investeerder

DatumSeptember 2022

SyndicusSyncura

TODO

VME Aurore Souverain

Ketelruimte, Warmtekrachtkoppeling, Verkoop, PAC

Het appartementencomplex Résidence Aurore (54 appartementen) heeft duidelijke problemen met de oude boilers (die vaak in defect zijn), wil de verwarmingsrekening voor de bewoners verlagen en tegelijkertijd de energieprestaties (EPB) van het gebouw verbeteren. Hiertoe heeft het besloten om Watt Matters toe te vertrouwen met de installatie van een warmtekrachtkoppeling danzkij een derde-investeerder op de volgende locaties
de renovatie van de stookplaats. Watt Matters biedt ook de installatie van een compleet Priva-besturingssysteem voor
Op afstand bewaken en regelen van de stookplaats.

KlantVME Aurore Souverain

ProductWarmtekrachtkoppeling als derde-investeerder

DatumFebruari 2022

SyndicusGGG REAL ESTATE

TODO

VME Churchill Green Gardens

Warmtekrachtkoppeling, Fotovoltaïsch, Investeerder van derden, Verkoop, PAC

De energiekosten van VME Churchill Green Gardens zullen met 16%/jaar dalen na de installatie van de warmtekrachtkoppeling, de warmtepompen en het nieuwe regulatiesysteem, inclusief de kosten van de 24/7 oproepdienst die Watt Matters zal leveren.
uitgevoerd voor de ACS.

KlantVME Churchill Green Gardens

ProductWarmtekrachtkoppeling als derde-investeerder

DatumMaart 2022

SyndicusCEGI

TODO

VME Louise 214

Warmtekrachtkoppeling, Investeerder van derden

Dankzij hun nieuwe warmtekrachtkoppeling zullen de bewoners van "VME Louise 214" profiteren van een jaarlijkse vermindering van hun energieverbruik van 8% en aan een vermindering van 49 ton CO2-uitstoot per jaar.

KlantVME Louise 214

ProductWarmtekrachtkoppeling als derde-investeerder

DatumJanuari 2022

SyndicusThe Keys

TODO

VME Les Sources

Ketelruimte, Warmtekrachtkoppeling, Fotovoltaïsch, Investeerder van derden, Verkoop, PAC

Het appartementencomplex Les Sources (16 woningen), dat de verwarmingskosten voor de bewoners wilde verlagen en tegelijkertijd de energieprestatie (EPB) van het gebouw wilde verbeteren, besloot Watt Matters te toe te vertrouwen met de installatie van een warmtekrachtkoppeling en twee thermodynamische opslagtanks op basis van derden tijdens de renovatie van het stookplaats.

KlantVME Les Sources

ProductWarmtekrachtkoppeling als derde-investeerder

DatumDecember 2022

SyndicusCouet & Associés srl

TODO

VME Merlo

Warmtekrachtkoppeling, Investeerder van derden

VME Merlo wilde zijn stookplaats volledig renoveren om het efficiënter te maken. Tegelijkertijd wilden ze de uitstoot van vervuilende stoffen, waaronder CO2, verminderen. Dankzij hun nieuwe installaties zal het mede-eigendom tot 138 ton CO2/jaar besparen!

KlantVME Merlo

ProductWarmtekrachtkoppeling als derde-investeerder

DatumDecember 2021

SyndicusGeorges Waegenaer SRL

TODO

VME White House

Ketelruimte, Verkoop

White House mede-eigendom besloot een warmtekrachtkoppeling te installeren om hun stookplaats te moderniseren, waardoor deze efficiënter werd en de verwarmingskosten voor de bewoners daalden.

Watt Matters stelt de financieringsmethode: derde-investeerder voor aan de VME. Dit betekent dat Watt Matters 100% van de investering en ook 100% van de onderhoudskosten dekt, met een volledige garantie van 10 jaar voor deze warmtekrachtkoppeling.

KlantVME White House

ProductWarmtekrachtkoppeling als derde-investeerder

DatumJanuari 2022

SyndicusLUSIMMO SA

TODO

VME Maurice 31

Fotovoltaïsch, AMO

De installatie van een warmtekrachtkoppeling in de stookplaats van het appartementencomplex Maurice 31 zal de energierekening van de bewoners met 800 euro per jaar verlagen en de uitstoot van vervuilende stoffen met 30,5 ton CO2 per jaar verminderen.

KlantVME Maurice 31

ProductWarmtekrachtkoppeling als derde-investeerder

DatumDecember 2021

SyndicusLa Gestion d'immeubles sa

TODO

VME Orée du Parc

Fotovoltaïsch, Verkoop

Het appartementencomplex Orée du Parc, dat ongeveer 45 woningen telt, wilde de verwarmingskosten voor de bewoners verlagen en tegelijkertijd de energieprestaties van het gebouw verbeteren. Ze besloten Watt Matters toe te vertrouwen met de installatie van een warmtekrachtkoppeling, fotovoltaïsche panelen en een laadpalennetwerk. Dit werd gefinancierd dankzij de derde-investeerder methode.

KlantVME Orée du Parc

ProductWarmtekrachtkoppeling, fotovoltaïsche panelen, laadpalen elektrische voertuigen, allen via derde-investeerder

DatumSeptember 2021

SyndicusLEPETITSYNDIC.BE

TODO

VME Aurore XIV

Fotovoltaïsch, AMO

Dit appartementencomplex van 104 woningen in Anderlecht besloot een warmtekrachtkoppeling van 50 kW en fotovoltaïsche panelen te installeren om de energiekosten te verlagen en de energieprestaties van het gebouw te verbeteren.

KlantVME Aurore XIV

ProductWarmtekrachtkoppeling en fotovoltaïsche panelen als derde-investeerder

DatumAugustus 2021

SyndicusATIMMO SPRL

TODO

VME Steenvelt

Warmtekrachtkoppeling, Investeerder van derden

Naast de renovatie van de stookplaats en de installatie van een warmtekrachtkoppeling, besloot VME Steenvelt om Watt Matters de isolatie van het dak en de installatie van fotovoltaïsche panelen toe te vertrouwen. Het is een geweldige keuze, want uiteindelijk zal de energiebesparing van de warmtekrachtkoppeling de nieuwe stookplaats financieren en zal de winst van de zonnepanelen de dakisolatie financieren!

KlantVME Steenvelt

ProductWarmtekrachtkoppeling als derde-investeerder. Lening voor stookplaats, fotovoltaïsche panelen en dakisolatie

DatumAugustus 2021

SyndicusATIMMO SPRL

TODO

VME Versailles

Ketelruimte, Warmtekrachtkoppeling, Fotovoltaïsch, Investeerder van derden

Dit appartementencomplex met 78 appartementen besloot Watt Matters in te schakelen voor drie zaken. De renovatie van het verwarmingssysteem, om de efficiëntie te verbeteren, voldoen aan de nieuwe EPB-normen en de verwarmingskosten voor de bewoners te verlagen.

Naast een nieuw verwarmingssysteem zullen de bewoners profiteren van een verlaging van de energiekosten van 5.400 euro per jaar!

KlantVME Versailles

ProductWarmtekrachtkoppeling als derde-investeerder en stookplaats gefinancierd door een lening

DatumJuli 2021

SyndicusNexity-Belgium

TODO

VME Bella Vista

Warmtekrachtkoppeling, Investeerder van derden

De stookplaats van VME Bella Vista bestaat momenteel uit twee oliegestookte warmteketels. Dankzij de methode van derde-investeerders kunnen de bewoners genieten van een warmtekrachtkoppeling die gratis geïnstalleerd wordt door Watt Matters. De nieuwe verwarmingsketels zullen ook worden geïnstalleerd via de lening-financieringsmethode die wordt aangeboden door Watt Matters.

KlantVME Bella Vista

ProductWarmtekrachtkoppeling gefinancierd door derde-investeerder en stookplaats dankzij lening

DatumMei 2021

SyndicusLa Gestion d'Immeubles sa

TODO

VME Turqoise Zircon

Fotovoltaïsch, Investeerder van derden

De stookplaats in deze mede-eigendom was aan het verouderen, dus besloot de VME om gebruik te maken van de renovatieverplichting om een warmtekrachtkoppeling toe te voegen aan de stookplaats. Dit werd gefinancierd dankzij de derde-investeerder methode. Hierdoor hoeven ze niet te betalen voor het werk en profiteren ze van een aanzienlijke verlaging van hun energiekosten, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan een vermindering van de uitstoot van 45 ton CO2/jaar.

KlantVME Turqoise Zircon

ProductWarmtekrachtkoppeling als derde-investeerder

DatumJuni 2021

SyndicusBCJ sprl

TODO

VME Cézanne

Warmtekrachtkoppeling, Investeerder van derden

Dit appartementencomplex met 87 eenheden koos voor een warmtekrachtkoppeling van 15 kW met de derde-investeerder methode om de verwarmingsrekening te verlagen en tegelijkertijd de energieprestaties van het gebouw te verbeteren (EPB). Net als bij onze andere projecten die zijn uitgerust van een warmtekrachtkoppeling van 15kWe, profiteert de VME van een 100% rendementsgarantie.

KlantVME Cézanne

ProductWarmtekrachtkoppeling als derde-investeerder

DatumJuni 2021

SyndicusLEPETITSYNDIC.BE

TODO

VME TPL

Warmtekrachtkoppeling, Fotovoltaïsch, Investeerder van derden

Dankzij de renovaties die Watt Matters voorstelt, zal de VME TPL over de beste uitrusting beschikken om zijn warmte duurzaam te produceren: warmtekrachtkoppeling (60%) + warmtepompen (7%) + nieuwe verwarmingsketels (33%) = 100% van de behoeften gedekt zonder ook maar één euro van het reservefonds uit te geven dankzij de financieringsmethodes van de derde-investeerder en de lening!

Klant VME TPL

ProductWarmtekrachtkoppeling als derde-investeerder en stookplaats gefinancierd door lening

DatumMei 2021

SyndicusImmo Heymans bvba

TODO

VME Media Gardens

Ketelruimte, Warmtekrachtkoppeling, Investeerder van derden

Het Media Gardens condominiumcomplex bestaat uit 206 woningen en 2 winkels in 4 gebouwen. Dankzij de 4 warmtekrachtkoppelingen die geïnstalleerd zijn door Watt Matters, zal de VME over een periode van 10 jaar meer dan €300.000 besparen door lagere energiekosten en het verkrijgen van een huur. Om de elektriciteitsrekening van de VME zo laag mogelijk te houden, zal Watt Matters bovendien gratis 4 hoogwaardige fotovoltaïsche centrales van Belgische makelij installeren (één voor elk gebouw).

KlantVME Media Gardens

ProductWarmtekrachtkoppeling en fotovoltaïsche panelenen als derde investeerder

DatumJuni 2021

SyndicusOffice des Propriétaires

TODO

VME Zénobe Jaures

Warmtekrachtkoppeling, Investeerder van derden

De bestaande oliegestookte verwarmingsketels waren inefficiënt en voldeden niet meer aan de huidige energienormen (EPB). VME Zénobe Jaures besloot daarom Watt Matters in te schakelen voor de installatie van een warmtekrachtkoppeling en nieuwe efficiënte verwarmingsketels. Dankzij het systeem van de derde-investeerder en het energieforfait hoefde de VME niets te betalen voor deze renovatie en kent ze haar energiekosten voor de komende 10 jaar.

KlantVME Zénobe Jaures

ProductWarmtekrachtkoppeling + stookplaats als derde-investeerder

DatumMei 2021

SyndicusSodeximmo

TODO

VME Perlino

Ketelruimte, Warmtekrachtkoppeling, Investeerder van derden

Om de energie-efficiëntie te verbeteren, te voldoen aan de nieuwe EPB-normen en de verwarmingskosten voor de bewoners te verlagen, besloot VME Perlino zijn verwarmingssysteem te renoveren. De formule van de derde-investeerder is gekozen voor de installatie, de levering, het onderhoud en de exploitatie van een warmtekrachtkoppeling. Het vervangen van de bestaande verwarmingsketels wordt door een lening gefinancierd.

KlantVME Perlino

ProductWKK als derde-investeerder + nieuwe stookplaats met lening

DatumApril 2021

SyndicusLEPETITSYNDIC.BE

TODO

VME Folle Chanson

Ketelruimte, Warmtekrachtkoppeling, Investeerder van derden

De VME Folle Chanson was uitgerust met een oliegestookt verwarmingsketel. Dankzij de lening van Watt Matters kon de VME profiteren van een nieuwe stookplaats met gasgestookte verwarmingsketels. Er is ook gratis een WKK geïnstalleerd als derde-investeerder.

KlantVME Folle Chanson

ProductWarmtekrachtkoppeling als derde-investeerder + nieuwe stookplaats met lening

DatumApril 2021

SyndicusThe Keys    

TODO

Residentie Albatros VME

Warmtekrachtkoppeling, Investeerder van derden

Bezorgd over de impact op het milieu en om de energierekening te verlagen, besloot VME "Albatros", een warmtekrachtkoppeling van 50kWe te installeren voor zijn bewoners. Dankzij de derden-investering betaalt de VME niet voor de kosten van de werkzaamheden en geniet het, naast een jaarlijkse huur, van besparingen op energiekosten.

Enige tijd na de installatie van de warmtekrachtkoppeling besloot de VME opnieuw beroep te doen op Watt Matters. Dit keer als assistent van de projecteigenaar, om de 2 oude verwarmingsketels te vervangen.

KlantResidentie Albatros VME

ProductWarmtekrachtkoppeling als derde-investeerder; werfopvolging van verwarmingsketels

DatumJuni 2021

Syndicus B PARTNER

TODO

VME Tuinen van Delta

Warmtekrachtkoppeling, Investeerder van derden

De mede-eigendom "Les Jardins de Delta" koos voor Watt Matters om een warmtekrachtkoppelings en een warmtepomp te installeren. Dankzij deze installatie zullen de bewoners genieten van aanzienlijke besparingen op hun energierekening zonder dat ze voor de installatie hoeven te betalen! Voor de eigenars betekent het een stijging van de waarde van hun gebouw zonder dat het hen iets kost. Watt Matters is 10 jaar lang verantwoordelijk voor de exploitatie van de stookplaats.

KlantVME Tuinen van Delta

ProductWarmtekrachtkoppeling als derde-investeerder

DatumDecember 2020

SyndicusLAMY BELGIUM SA    

TODO

VME De Dalmatiërs

Warmtekrachtkoppeling, Fotovoltaïsch, Investeerder van derden

De VME Dalmatiens geniet van een warmtekrachtkoppeling van 15 kW en een krachtig regulatiesysteem die is toegevoegd aan de stookplaats, zonder dat er investeringen nodig waren. Het resultaat is een verbeterde thermische en elektrische energiebalans.

KlantVME Dalmatiërs

ProductWarmtekrachtkoppeling en ketelinstallatie met formule derde-investeerder

DatumNovember 2020

SyndicusB Partner

TODO

VME Tamaris

Warmtekrachtkoppeling, Fotovoltaïsch, Investeerder van derden

VME Tamaris, dat was uitgerust met oude oliegestookte verwarmingsketels, was zeer geïnteresseerd in nieuwe technologieën om de energierekening te verlagen. Ze waren ook geïnteresseerd om de CO2-uitstoot, te verminderen. Naast twee nieuwe gascondensatie-verwarmingsketels heeft Watt Matters een warmtekrachtkoppeling en een innovatief systeem voor efficiënte productie van sanitair warm water geïnstalleerd. VME Tamaris heeft 30% van de kosten van het project geïnvesteerd en ontvangt daarom 30% van de groene certificaten. Watt Matters voltooit deze complete renovatie door 70% te CO-investeren en regelt alles voor de gemoedsrust van de VME.

KlantVME Tamaris

ProductWarmtekrachtkoppeling en verwarmingsketel als mede-investeerder

DatumNovember 2020

SyndicusB Partner

TODO

VME Coccinelles

Ketelruimte, Warmtekrachtkoppeling, Isolatie, Fotovoltaïsch, Investeerder van derden

VME Coccinelles is een kleine mede-eigendom met een zeer hoge energierekening. De verwarmingsketels waren vrij oud en er bestond geen regulatie-systeem. Met de hulp van Watt Matters profiteert de VME nu van een ultra-efficiënt verwarmingssysteem, zonder financiële bijdrage van de eigenaren. Bewoners zullen genieten van een aanzienlijke verlaging van hun energieverbruik. Dit alles met een vermindering van de CO2-uitstoot van 40 ton per jaar.

KlantVME Coccinelles

ProductWarmtekrachtkoppeling en verwarmingscentrale als derde-investeerder

DatumOktober 2020

SyndicusLGI La Gestion d'Immeubles

TODO

VME Chemiseries

Ketelruimte, Warmtekrachtkoppeling, Investeerder van derden

VME Chemiserie is een renovatie van 68 appartementen in een voormalig Fortis-gebouw in Molenbeek. De ontwikkelaar wilde een ultra-efficiënte stookplaats, dus schakelde hij natuurlijk Watt Matters in. Naast een warmtekrachtkoppeling met een ultracondensator is deze stookplaats uitgerust met een innovatief systeem voor de productie van warm tapwater dat 10% minder gas verbruikt dan een conventioneel systeem. Zowel de ontwikkelaar als Watt Matters investeren 50-50 in deze warmtekrachtkoppelingscentrale en elke partij ontvangt 50% van de opbrengst in groene certificaten.

KlantVME Chemiseries

ProductWarmtekrachtkoppeling als mede-investeerder

DatumDecember 2020

Syndicusurban/serapi

TODO

Iris Sud Ziekenhuizen

Ketelruimte, Warmtekrachtkoppeling, Investeerder van derden

Watt Matters won, in samenwerking met Réno Solution, de openbare aanbesteding die was uitgeschreven door Iris Sud Hospitals. Fotovoltaïsche panelen van in totaal 1.540 kWp zijn geïnstalleerd op vier locaties: Hôpital Molière, Hôpital Bracops, Hôpital d'Etterbeek en Hôpital d'Elsene. Deze vier locaties

genieten van fotovoltaïsche elektriciteit en een huur die Watt Matters betaalt voor het gebruik van deze daken. Met deze installaties vermindert HIS zijn CO2-uitstoot met 540 ton per jaar!

KlantIris Sud Ziekenhuizen

ProductFotovoltaïsche panelen als derde-investeerder

DatumJuli 2020

TODO

VME WBC

Co-investering, Investeerder van derden

De VME WBC was uitgerust met oude oliegestookte verwarmingsketels die veelverbruikend waren geworden. Dankzij de CO-investeerdersformule van Watt Matters heeft dit mede-eigendom 50% van de totale kosten van het project geïnvesteerd en profiteert het van 50% van de inkomsten in groene certificaten. De andere 50% wordt mede geïnvesteerd door Watt Matters, dat gedurende 10 jaar toezicht zal houden op de exploitatie van deze nieuwe ultra-efficiënte stookplaats.

KlantVME WBC

ProductWarmtekrachtkoppeling en nieuwe stookplaats als derde-investeerder

DatumAugustus 2020

SyndicusImmodel / Delchevalerie

TODO

VME Noord

Warmtekrachtkoppeling, Investeerder van derden

De VME Nord was uitgerust met oude verwarmingsketels die een groot energieverbruik hadden. Dankzij de derden-investeerdersformule van Watt Matters geniet deze mede-eigendom van een verlaging van de energiekosten van € 70.000 per jaar. Tegelijkertijd genieten ze van een nieuw, modern en efficiënte stookplaats, inclusief een 140 kWé ultra-condenserende warmtekrachtkoppeling. De VME Nord hoeft zich nergens zorgen over te maken, Watt Matters zorgt voor alles (ontwerp, werfopvolging, financiering en exploitatie gedurende 10 jaar).

In maart 2023 besloot VME Nord een stap verder te gaan in zijn energieprestatie en vertrouwde ze de installatie van 7 warmtepompen toe aan Watt Matters. Doordat de VME koos voor de formule aankoop met eigen fondsen, kon ze profiteren van de premies van Rénolution. Hiermee werden 90% van de werkzaamheden voor de installatie van de warmtepompen gefinancierd.

KlantVME Noord

ProductWKK en nieuwe stookplaats gefinancierd door derde-investeerder, warmtepompen gekocht met eigen vermogen

DatumSeptember 2020

SyndicusMakelaarskantoor Laurent Hoessen

TODO

VME Square Marguerite

Ketelruimte, Warmtekrachtkoppeling, Investeerder van derden

VME Squares wilde zijn energiekosten verlagen en genieten van een warmtekrachtkoppeling die gedurende 10 jaar door Watt Matters werd betaald. De stookplaats is nieuw en efficiënt: we hoefden alleen maar een warmtekrachtkoppeling met een Ultra Condensor toe te voegen om de energie-efficiëntie te verhogen en de CO2-uitstoot met 40 ton per jaar te verlagen.

KlantVME Square Marguerite

ProductWarmtekrachtkoppeling als derde-investeerder

DatumAugustus 2020

SyndicusMakelaarskantoor Laurent Hoessen

TODO

VME Mykonos

Warmtekrachtkoppeling, Fotovoltaïsch, Investeerder van derden

VME Mykonos was uitgerust met een verouderde stookplaats (ze hadden een probleem van bodemvervuiling onder de tank die opgelost moest worden). Dankzij de derde-investeerdersformule profiteert deze mede-eigendom van gratis elektriciteit uit warmtekrachtkoppeling en een omniumcontract van 10 jaar voor de hele stookplaats. De VME hoeft zich nergens zorgen over te maken, Watt Matters zorgt voor alles (ontwerp, werfopvolging, financiering en exploitatie gedurende 10 jaar).

KlantVME Mykonos

ProductWarmtekrachtkoppeling gefinancierd door derde-investeerder en nieuwe stookplaats door lening

DatumDecember 2019

SyndicusLa Gérance

TODO

VME Condor

Ketelruimte, Warmtekrachtkoppeling, Energiepakket, Investeerder van derden

VME Condor is uitgerust met een stookplaats, waarvan een van de twee verwarmingsketels defect was. Dankzij de co-investeerder methode investeert deze mede-eigendom hetzelfde bedrag als voor een nieuwe stookplaats met - als bonus - het innen van 35% van de groenestroomcertificaten die Watt Matters heeft verkregen voor de 50 kWé warmtekrachtkoppeling die in deze stookplaats is geïnstalleerd. Net als bij de formule van de derde-investeerder neemt Watt Matters alles voor zijn rekening (ontwerp, werfopvolging, oplevering en exploitatie).

KlantVME Condor

Productwarmtekrachtkoppeling en nieuwe stookplaats gefinancierd door derde-investeerder

DatumFebruari 2021

SyndicusImmodel / Delchevalerie

TODO

VME Portes de Paris

Ketelruimte, Warmtekrachtkoppeling, Investeerder van derden

De stookplaats op het dak van dit mede-eigendom in Anderlecht staat op instorten, waardoor er nog maar één van de drie verwarmingsketels in werking is. Met de formule van de derde-investeerder, voor een WKK van 50 kWé, zal VME Portes de Paris €20.000/jaar besparen op zijn energiekosten. Dit in tegenstelling tot de oplossing waarbij de VME nieuwe verwarmingsketels toevoegt. Bovendien wordt het EPB-certificaat sterk verbeterd.

KlantVME Portes de Pari

ProductWarmtekrachtkoppeling als derde-investeerder

DatumSeptember 2020

SyndicusDidier Waegenar scrl

TODO

VME Rode beuk

Ketelruimte, Co-investering, Investeerder van derden

De VME Rode Beuk had een verouderde stookplaats (atmosferische gasgestookte verwarmingsketels), waarvan een van de twee verwarmingsketels buiten werking was. Dankzij het FORFAIT énergie-pakket betaalt deze mede-eigendom minder op haar energierekeningen dan voorheen en profiteert ze zonder extra kosten van een nieuwe, efficiënte stookplaats! Het energiepakket wordt geïndexeerd op basis van het weer, de eenheidsprijs van aardgas en de inflatie. Met andere woorden, de VME krijgt van Watt Matters de garantie van een keurige service, een uitstekend ontwerp, een werking met optimale energieniveaus en een voortdurend onderhoud van de installatie gedurende een periode van 10 jaar.

KlantVME Rode beuk

ProductWarmtekrachtkoppeling en een nieuwe stookplaats dankzij de financieringsmethode "energiepakket"

DatumSeptember 2019

SyndicusNexity

TODO

Pepibru

Ketelruimte, Co-investering, Investeerder van derden, AMO

Pepibru lanceerde een overheidsopdracht voor de renovatie van zijn stookplaats. Deze moest gefinancierd worden via een derde-investeerder (deze omvatte een nieuwe warmtekrachtkoppeling van 50 kWe) . Ze werd gewonnen en uitgevoerd door Watt Matters.

KlantPepibru

ProductWarmtekrachtkoppeling en nieuwe verwarmingsketels als derde-investeerders

DatumJuli 2019

TODO

VME Franz Guillaume

Co-investering, Investeerder van derden

Tijdens de renovatie van de stookplaats van de VME Franz Guillaume stelde Watt Matters voor om een warmtekrachtkoppeling toe te voegen zonder extra kosten of zorgen voor de mede-eigendom. Hierdoor kreeg het bedrijf korting op zijn stookplaats-offerte en kon het gedurende 10 jaar delen in de winst van het groene certificaat om zijn energiekosten te verlagen.

KlantVME Franz Guillaume

ProductWarmtekrachtkoppeling als derde-investeerder

DatumMaart 2018

SyndicusChatelain Delcour / Trevi syndic

TODO

Basiliek Koekelberg

Ketelruimte, Warmtekrachtkoppeling, Investeerder van derden

De oude warmtekrachtkoppeling van de Basiliek (42 kWé), die het einde van haar levensduur had bereikt, is vervangen door een nieuwe, krachtigere (50 kWé), efficiëntere warmtekrachtkoppeling. Met de formule derde-investeerders profiteert de Basiliek van energiebesparingen tussen €7.000 en €10.000 per jaar, zonder dat ze zelf hoeft te investeren of zich zorgen hoeft te maken over de werking.

KlantBasiliek Koekelberg

ProductWarmtekrachtkoppeling als derde-investeerder

DatumMei 2016

TODO

VME Marius Renard

Ketelruimte, Co-investering, Warmtekrachtkoppeling

In het kader van de renovatie van deze mede-eigendom met 430 appartementen in Anderlecht koos VME Marius Renard voor warmtekrachtkoppeling volgens de formule derde-investeerder, uitgebreid met dakisolatie in de vorm van een lening. De besparingen dankzij de warmtekrachtkoppeling zullen de lening voor de isolatie van het dak terug te betalen. Daarnaast deelt Watt Matters de winst van het groene certificaat met VME Marius Renard.

KlantVME Marius Renard

ProductWarmtekrachtkoppeling als derde-investeerder en dakisolatie met lening

DatumOktober 2018

SyndicusManagimm

TODO

VME Anjou Gascogne

Ketelruimte, Warmtekrachtkoppeling, Investeerder van derden

Deze mede-eigendom van 33 appartementen koos voor warmtekrachtkoppeling als DERDE-INVESTEERDER, gecombineerd met een LENING voor een nieuwe, efficiënte stookplaats. De besparingen op de energierekening door warmtekrachtkoppeling, sanitaire warmtepompen en nieuwe verwarmingsketels compenseren de terugbetaling van de lening.

KlantVME Anjou-Gascogne

ProductWarmtekrachtkoppeling als derde-investeerder + nieuwe stookplaats met lening

DatumJuni 2018

SyndicusImmo Heymans

TODO

VME Breydel

Co-investering, Warmtekrachtkoppeling

Dit kleine mede-eigendom (22 appartementen) wilde profiteren van de voordelen van warmtekrachtkoppeling, zonder deze te hoeven financieren of zich zorgen te maken over de werking. Een winnende formule, vooral dankzij thermodynamische warmtepompen die de elektriciteit die wordt geproduceerd door warmtekrachtkoppeling gebruiken om sanitair warm water voor te verwarmen.

KlantVME Breydel

ProductWarmtekrachtkoppeling als derde-investeerder

DatumMei 2018

SyndicusCubicimmo

TODO

VME Park Schlumberger

Fotovoltaïsch, Investeerder van derden

Tijdens de bouw van de nieuwe mede-eigendom, "Parc Schlumberger", die 93 appartementen telt, stelden we voor om een warmtekrachtkoppeling te installeren gefinancierd door onze derde-investeerderformule. Als gevolg hiervan is het EPB-certificaat aanzienlijk verbeterd. Bovendien wordt het overschot aan elektriciteit, dat door warmtekrachtkoppeling wordt geproduceerd, gebruikt om laadpalen van stroom te voorzien.

KlantVME Park Schlumberge

ProductWarmtekrachtkoppeling als derde-investeerder

DatumDecember 2017

SyndicusCEGI Immobilier

TODO

Tivoli Green City

Ketelruimte, Co-investering, Warmtekrachtkoppeling

Tivoli Green City is een nieuwe duurzame wijk in het hart van Brussel. De 400 passieve wooneenheden worden verwarmd door een verwarmingsnetwerk. Deze bestaat uit een warmtekrachtkoppeling op gas, pelletketel + gasketel en 1.500 fotovoltaïsche panelen. Watt Matters heeft de installaties van de ontwikkelaar gekocht en zal ze 10 jaar lang exploiteren. Bewoners van Tivoli Green City betalen 10 jaar lang geen onderhoudskosten en profiteren van een energiekorting.

KlantTivoli Green City

ProductDerde-investeerder

DatumMei 2019

SyndicusKairos / Immo BAM

TODO

VME Perles du Solbosch

Ketelruimte, Warmtekrachtkoppeling, Investeerder van derden, Verkoop, PAC

VME Perles du Solbosch is uitgerust met een stookruimte op olie. Dankzij de formule van de derde-investeerder schakelt deze mede-eigendom over op een nieuwe gasgestookte stookplaats zonder dat ze daarvoor haar reservefonds hoeft te gebruiken. Watt Matters heeft een lening verstrekt waarvan het terugbetaalde bedrag lager is dan de besparing op de energierekening (vooral dankzij de warmtekrachtkoppeling van de DERDE-investeerder). Na terugbetaling zal VME Perles du Solbosch zijn energiekosten zien dalen.

KlantVME Perles du Solbosch

ProductWarmtekrachtkoppeling als derde-investeerder + nieuwe stookplaats met lening

DatumMei 2019

SyndicusCap Sud

TODO

VME Bataves

Warmtekrachtkoppeling, Investeerder van derden

Deze mede-eigendom in Elsene was nog steeds uitgerust met een stookplaats op olie. Watt Matters bood aan om een gasgestookte warmtekrachtkoppeling te installeren als derde-investeerder (easyCOGEN-formule), en leende tegelijkertijd het vereiste bedrag voor een nieuw, ultra-efficiënte stookplaats op aardgas. Na de werkzaamheden zou de VME moeten genieten van een nettoverlaging van de energiekosten van €13.000 per jaar.

KlantVME Bataves

ProductWarmtekrachtkoppeling en fotovoltaïsche panelen als derde investeerder

DatumSeptember 2018

SyndicusPolivalent

TODO

VME Vanpe

Ketelruimte, Warmtekrachtkoppeling, Investeerder van derden

De oliegestookte stookplaats van het mede-eigendom Vanpé was dringend aan vernieuwing toe. De eigenaars kozen ervoor om de renovatie toe te vertrouwen aan Watt Matters. Zij gingen de uitdaging aan om de nieuwe apparatuur in een kleine stookplaats te installeren. De mede-eigenaars hebben de optie 'energiepakket' gekozen. Watt Matters beheert de aankoop van gas voor de stookplaats. Dit zorgt ervoor dat ze kunnen genieten van een maandelijks pakket voor verwarming en warm water dat gegarandeerd lager is dan in het verleden.

KlantVME Vanpé

ProductWarmtekrachtkoppeling en een nieuwe stookplaats dankzij 'energiepakket'

DatumDecember 2019

SyndicusHome Beheer

TODO

Ketelruimte, Co-investering, Warmtekrachtkoppeling

Klant

Product

Datum

TODO

Warmtekrachtkoppeling, Investeerder van derden

Klant

Product

Datum

TODO

Ketelruimte, Warmtekrachtkoppeling, Energiepakket

Klant

Product

Datum

TODO

Ketelruimte, Warmtekrachtkoppeling, Investeerder van derden

Klant

Product

Datum

TODO

Warmtekrachtkoppeling, Investeerder van derden

Klant

Product

Datum

TODO

Warmtekrachtkoppeling, Investeerder van derden

Klant

Product

Datum

TODO

Warmtekrachtkoppeling, Isolatie, Investeerder van derden

Klant

Product

Datum

TODO

Ketelruimte, Warmtekrachtkoppeling, Investeerder van derden

Klant

Product

Datum

TODO

Warmtekrachtkoppeling, Investeerder van derden

Klant

Product

Datum

TODO

Warmtekrachtkoppeling, Investeerder van derden

Klant

Product

Datum

TODO

Investeerder van derden

Klant

Product

Datum

TODO

Ketelruimte, Warmtekrachtkoppeling, Investeerder van derden

Klant

Product

Datum

TODO

Warmtekrachtkoppeling, Fotovoltaïsch, Investeerder van derden

Klant

Product

Datum

TODO

Ketelruimte, Warmtekrachtkoppeling, Energiepakket

Klant

Product

Datum

TODO

VME Mettewie 46

Warmtekrachtkoppeling, fotovoltaïsche panelen, verwarmingsketels, warmtepompen

TODO

Chocolaterie

WKK als derde-investeerder

TODO

VME Chavigne

Verkoop van verwarmingsketels

TODO

VME Loir & Cher

Fotovoltaïsche panelen, projectbeheer

TODO

VME Hamilton

Verkoop fotovoltaïsche panelen

TODO

La Viale Europa vzw

Fotovoltaïsche panelen, projectbeheer

TODO

VME Westpunt

Warmtekrachtkoppeling, stookplaats en fotovoltaïsche panelen als derde-investeerder

TODO

VME Serenity Valley

Warmtekrachtkoppeling als derde-investeerder

TODO

VME Chantilly

Fotovoltaïsche panelen gefinancierd door derde-investeerder.

TODO

VME Trianon

Warmtekrachtkoppeling en warmtepompen als derde-investeerder

TODO

VME Novacity

Warmtekrachtkoppeling en fotovoltaïsche panelen als derde-investeerder

TODO

VME Aurore Souverain

Warmtekrachtkoppeling als derde-investeerder

TODO

VME Churchill Green Gardens

Warmtekrachtkoppeling als derde-investeerder

TODO

VME Louise 214

Warmtekrachtkoppeling als derde-investeerder

TODO

VME Les Sources

Warmtekrachtkoppeling als derde-investeerder

TODO

VME Merlo

Warmtekrachtkoppeling als derde-investeerder

TODO

VME White House

Warmtekrachtkoppeling als derde-investeerder

TODO

VME Maurice 31

Warmtekrachtkoppeling als derde-investeerder

TODO

VME Orée du Parc

Warmtekrachtkoppeling, fotovoltaïsche panelen, laadpalen elektrische voertuigen, allen via derde-investeerder

TODO

VME Aurore XIV

Warmtekrachtkoppeling en fotovoltaïsche panelen als derde-investeerder

TODO

VME Steenvelt

Warmtekrachtkoppeling als derde-investeerder. Lening voor stookplaats, fotovoltaïsche panelen en dakisolatie

TODO

VME Versailles

Warmtekrachtkoppeling als derde-investeerder en stookplaats gefinancierd door een lening

TODO

VME Bella Vista

Warmtekrachtkoppeling gefinancierd door derde-investeerder en stookplaats dankzij lening

TODO

VME Turqoise Zircon

Warmtekrachtkoppeling als derde-investeerder

TODO

VME Cézanne

Warmtekrachtkoppeling als derde-investeerder

TODO

VME TPL

Warmtekrachtkoppeling als derde-investeerder en stookplaats gefinancierd door lening

TODO

VME Media Gardens

Warmtekrachtkoppeling en fotovoltaïsche panelenen als derde investeerder

TODO

VME Zénobe Jaures

Warmtekrachtkoppeling + stookplaats als derde-investeerder

TODO

VME Perlino

WKK als derde-investeerder + nieuwe stookplaats met lening

TODO

VME Folle Chanson

Warmtekrachtkoppeling als derde-investeerder + nieuwe stookplaats met lening

TODO

Residentie Albatros VME

Warmtekrachtkoppeling als derde-investeerder; werfopvolging van verwarmingsketels

TODO

VME Tuinen van Delta

Warmtekrachtkoppeling als derde-investeerder

TODO

VME De Dalmatiërs

Warmtekrachtkoppeling en ketelinstallatie met formule derde-investeerder

TODO

VME Tamaris

Warmtekrachtkoppeling en verwarmingsketel als mede-investeerder

TODO

VME Coccinelles

Warmtekrachtkoppeling en verwarmingscentrale als derde-investeerder

TODO

VME Chemiseries

Warmtekrachtkoppeling als mede-investeerder

TODO

Iris Sud Ziekenhuizen

Fotovoltaïsche panelen als derde-investeerder

TODO

VME WBC

Warmtekrachtkoppeling en nieuwe stookplaats als derde-investeerder

TODO

VME Noord

WKK en nieuwe stookplaats gefinancierd door derde-investeerder, warmtepompen gekocht met eigen vermogen

TODO

VME Square Marguerite

Warmtekrachtkoppeling als derde-investeerder

TODO

VME Mykonos

Warmtekrachtkoppeling gefinancierd door derde-investeerder en nieuwe stookplaats door lening

TODO

VME Condor

warmtekrachtkoppeling en nieuwe stookplaats gefinancierd door derde-investeerder

TODO

VME Portes de Paris

Warmtekrachtkoppeling als derde-investeerder

TODO

VME Rode beuk

Warmtekrachtkoppeling en een nieuwe stookplaats dankzij de financieringsmethode "energiepakket"

TODO

Pepibru

Warmtekrachtkoppeling en nieuwe verwarmingsketels als derde-investeerders

TODO

VME Franz Guillaume

Warmtekrachtkoppeling als derde-investeerder

TODO

Basiliek Koekelberg

Warmtekrachtkoppeling als derde-investeerder

TODO

VME Marius Renard

Warmtekrachtkoppeling als derde-investeerder en dakisolatie met lening

TODO

VME Anjou Gascogne

Warmtekrachtkoppeling als derde-investeerder + nieuwe stookplaats met lening

TODO

VME Breydel

Warmtekrachtkoppeling als derde-investeerder

TODO

VME Park Schlumberger

Warmtekrachtkoppeling als derde-investeerder

TODO

Tivoli Green City

Derde-investeerder

TODO

VME Perles du Solbosch

Warmtekrachtkoppeling als derde-investeerder + nieuwe stookplaats met lening

TODO

VME Bataves

Warmtekrachtkoppeling en fotovoltaïsche panelen als derde investeerder

TODO

VME Vanpe

Warmtekrachtkoppeling en een nieuwe stookplaats dankzij 'energiepakket'

TODO

TODO

TODO

TODO

TODO

TODO

TODO

TODO

TODO

TODO

TODO

TODO

TODO

TODO